miércoles, 14 de enero de 2015

Visita a Caixa Forum: SOROLLA

Avui hem anat a descobrir més coses sobre la vida i la creació artística d'en Joaquim Sorolla.
Ara ja podem interpretar els seus quadres amb tota la informació que ens han donat.
Recordau aquesta informació apresa avui a la visita?
Voleu un positiu?
Idò animau-vos i deixau un comentari




Si pinchas el enlace puedes hacer una visita virtual para ver la exposición AQUÍ


si queréis hacer otra visita virtual por su casa en Madrid, pincha aquí

34 comentarios:

  1. Aquesta excursió m'ha parescut molt interessant, perquè hem après moltes coses sobre aquest pintor famós. La seva tècnica de pintar molt ràpid i a la vorera del mar m'ha parescut molt curiosa. Com que a complementària estam estudiant la pintura, aquesta sortida ens servirà molt!
    Alejandra de la Fuente.

    ResponderEliminar
  2. Que divertida fue la exposición de Juaquim Sorolla en Caixa Forum nos lo pasamos muy bien y ahora que en las complementarias estamos estudiando la pintura esta salida nos ayudará mucho !!!
    Kevin Styven Sotelo Nieto

    ResponderEliminar
  3. Aquesta visita a la Caixa Forum per voure l'exposició d'en Joaquín Sorolla m'ha encantat!!!!!!!!!!!!!
    Hem aprés moltes coses sobre en Sorolla; desde la seva técnica o manera de pintar, desde el principi (quan era jove) fins al final (quan ja era més major); fins coses de la seva vida privada, com quants de fills va tenir o que nomia la seva dona.
    La forma de pintar d'en Sorolla era molt diferent a la dels pintors que coneixia fins ara.Ell (en els seus quadres de la mar) pintava bastant ràpid, sense fotos, directament mirant la mar intentant reflexar els seus colors exactes i, si quedava a alguna punta en blanc, no passava res.

    Jaume Ordinas R.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que buen comentario. Es el mejor. Enhorabuena Jaume.

      Eliminar
  4. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  5. Aquesta visita a la Caixa Forum per voure l'exposició d'en Joaquín Sorolla m'ha encantat!!!!!!!!!!!!!
    Hem aprés moltes coses sobre en Sorolla; desde la seva técnica o manera de pintar, desde el principi (quan era jove) fins al final (quan ja era més major); fins coses de la seva vida privada, com quants de fills va tenir o que nomia la seva dona.
    La forma de pintar d'en Sorolla era molt diferent a la dels pintors que coneixia fins ara.Ell (en els seus quadres de la mar) pintava bastant ràpid, sense fotos, directament mirant la mar intentant reflexar els seus colors exactes i, si quedava a alguna punta en blanc, no passava res. Es un pintor exelent.

    Jaume Ordinas R.

    ResponderEliminar
  6. La visita hem va agradar molt, la vaig trobar interessant i educativa.
    Els quadres eren molt xulos!!!
    Blanca Ponce Ruiz.

    ResponderEliminar
  7. La visita al museu de caixa forum em va agradar moltíssim i sa parada per descanar em va agradar per que els que fan teatre feien el pallaso .
    Francisco Javier Toro Mestre.

    ResponderEliminar
  8. a mi me gusto mucho,yo tengo un cuadro, en todos los cuadros salia el mar

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. JUAQUIN SOROLLA ERA UN BUEN PINTOR ,ME GUSTO MUCHO IR AL CAIXA FORUM
      SOY SARA

      Eliminar
    2. ESTA ESCURSION A CAIXA FORUM ME A PARECIDO MUY DIVERTIDA
      SOY ANDREA SERRA

      Eliminar
    3. CAIXA FORUM ̣Y JOAQUIN SOROLLA = DIVERSION

      Eliminar
  9. M'agradat molt aquesta visita a Caixa Forum, va ser molt divertida.En Joaquín Sorolla te més de 4.600 quadres varem veure molts sobre la mar era el que més li agradava pintar.

    Marta García 6B :D.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Me gusto mucho el museo de joaquin sorolla.TODOS los cuadros que vimos iban de el mar.Despues de merendar nos dejaron jugar a futbol me lo pase genial.

      Manuel Mas

      Eliminar
  10. Me ha gustado mucho la salida al museo de sorolla nos hemos aprendido que un cuadro se le cayo al suelo por que tenia arena y que otros los dejaba a medio pintar ...Y muchas cosas mas LuciaJuncal

    ResponderEliminar
  11. Aquesta sortida m'ha agradat moltísim perque hem apres moltes coses sobre el pintor SOROLLA una d'aquestes és que l'hi agradaba molt la mar,com a mí!!!!!

    ResponderEliminar
  12. Me ha gustado mucho esta exposición a Caixa Forum. Hemos visto todos los cuadros sobre el mar de Juaquín Sorolla. El pintava muy rápido para hacer la imagen o el cuadro perfecto , no le importava si tenia defectos pero intenta no dejar . Me ha gustado mucho . Algunos cuadros suyos de los 4.600 aproximadamente eran muy bonitos y creativos.

    Marta García 6 B.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El otro día , fuimos a ver las obras de Sorolla.Esta escursion me encanto ya que nos explicaban muchas cosas.gracias a esta excursion he aprendido muchas cosas de un pintor muy interesante.

      Paula Pico

      Eliminar
  13. Me encanta que por fin os hayáis animado a hacer comentarios chicos

    ResponderEliminar
  14. Molt bé nins, m'agrada molt que faceu comentaris i comencem a dinamitzar el nostre blog.
    Hi ha comentaris que no tendran positiu, pensau que vos vaig explicar que els comentaris haviem de ser sobre informació d'en Sorolla, deixant escrits de nins de 6è de primària ben explicats i ben pensats. Per suposat que podeu donar la vostra opinió, però apart escriviu coses que recordau.
    Una abraçada a tots!

    ResponderEliminar
  15. Crec que en Sorolla destaca per la seva velocitat a l’hora de crear els seus quadres. Les platges de la mar Mediterrània varen ser una gran inspiració d’aquest autor en les seves creacions. Em sorprèn el realisme amb el que pintava ja que donava molta llum en els seus quadres. També em sorprèn com feia els reflexos de les imatges. M’agraden les idees d’en Sorolla perquè abans de morir volia que la seva casa fos un museu, això demostra que va ser un personatge molt avançat de la seva època.
    Cristina Barceló

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Aquesta visita m'ha semblat molt interessant a Caixa Fòrum ,m'ha agradat saber coses sobre un pintor tan famós ,pel tema que estam estodiant .M'ha agradat les seves obres,a part que pintava amb rapidesa els plans que no le interessaven del cuadre,també pintaba nins a la platja nus.M'agrado molt les il·lustracions que cogia sorolla per pintar,la manera de pintar,i la imaginacion que va tenir a l'hora de traçar les caravel·les a la seva escola d'art als 17 anys, cosa que cal pintar molt bé per poder fer una obra d'art tan ben feta.En les seves obres ensenyava ombres, reflexos en l'aigua ,fins a intentava fer els colors exactos.La noia de la exposició tènia un carro amb pinzells , una paleta, un capell amb una americana ,fins a un pot ple fins a la mitat,d'aigua que tènia un lapiz dins,que passava el mateix amb el quadre que ens estava ensenyant, un nen de cap per avall en l'aigua nu se li veia del maluc per a baix que el seu cos estava com desplazat.La veritat és que em agradaria tornar a veure amb els meus companys una altra exposició.
      PAULA POMAR ARMENDARIZ.:)

      Eliminar
    2. Aixī m'agrada Paula i Cristina! Heu fet un bon comentari. 
      La pròxima exposició serà la de Miró. Visitarem el seu taller original on s'inspirava per fer les seves obres; però haurem d'esperar al tercer trismestre!

      Eliminar
  16. TODOS VUESTROS COMENTARIOS ESTAN MUY SOLO QUE...¡KEVIN!¿HAS COPIADO A ALEJANDRA,NO?

    ResponderEliminar
  17. Me ha gustado mucho no sabia que un pintor así pintara tan rápido .He ido al museo del prado y también había obras de el yo me cogí una copia de un cuadro en el que aparecía un niño y su caballo paseando por la Playa. En la visita a la caixa forum vimos cuadros de el que siempre salían niños desnudos también vimos objetos de Joaquín. A Nacho le vistieron de Joaquín Sorolla que risa.Me ha sorprendido mucho que un pintor como el pintase con tanta rapidez.El decía que tenía que pintar rápido para que el mar no se moviera

    Rafael Perez Tercero. 6B

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Molt bé la teva aportació. Quan tornis a fer un comentari, abans d'enviar, procura revisar el signes de puntuació i la repetició de frases. També has de pensar que, si era per l'assignatura de català ho has de fer en català. Bon cap de setmana!

      Eliminar
  18. ME HA GUSTADO MUCHO IR A CAIXA FORUM LO QUE ME SORPRENDIO FUE VER COMO SOROLLA PINTA TAN RAPIDO LAS OLAS DE LA PLAYA.VIMOS TODO LO QUE SOROLLA SE LLEVA PARA PINTAR FUE INPRESIONANTE YA QUE EL VIVIA EN MADRID Y EN MADRID NO AY PLAYA Y MUCHOS DE SUS CUADROS APARECIAN NIÑOS
    MELANIE CHACASAGUAY

    ResponderEliminar
  19. FUE MUY BONITO IR AL CAIXA FORUM.
    ME SORPRENDIO COMO EN UNO DE LOS CUADROS PINTABA TODOS LOS DETALLES Y LAS SOMBRAS , LA PACIENCIA Y HACER EL CUADRO SIN ESTAR AL LADO DEL MAR.
    EN EL ÚLTIMO CUADRO LA MONITORA NOS ENSEÑÓ UN SECRETO ,ERA ARENA DE LA PLAYA, POR ENCIMA DE LA PARTE DE ABAJO DEL MARCO, DE CUANDO HACÍA MUCHO VIENTO EL CUADRO SE LE CAIA A LA ARENA Y LE QUEDABAN RESTOS DE UN POCO DE ARENA .
    SOY SARA LUCIA DE 6B

    ResponderEliminar
  20. La visita va estar molt bé, perquè m'hos varen explicar com era la vida d'en Joaquín Sorolla:la seva familia, com pintava, tot el que es duia per poder pintar devora la mar. Quan ja ve ser més gran va tenir un problema de salut i el metge li va dir que hi havia de descansar. Llavors ell es va venir aquí a (POLLENÇA), però no va deixar de pintar, a més a més a l'exposició de Caixa Forum varem veure uns quadres de la costa de Pollença que eren de quan ell hi havia estat aquí.
    Quan varen passar uns quants d'anys ell va morir, però abans d'aixó va deixar dit que volia que la seva casa es transformes en un museu, que ara es el museu de Sorolla que es troba a Madrid.

    ResponderEliminar
  21. M'ancantat en juaquin soralla era un pintor que pintaba molt rapid i deixaba coses en blanc pero no le.importaba ell volia que se vejesi el color de la mar i havia un cuadro que se le veia un poc d'arena perquè se li va caura enterra amb apres moltes coses.d'ell un compañero nostro a fet d'ell i nos amb divertit un rato i sabs una cosa ?? Pues en sorolla va venir a mallorca a.descansar i sabs on??? A pollença!!! I encara no volia tura de pintar cuadres pues va pintar mentes estaba a pollença cuadre de la costa sabies aquesta cosa ??? El museu d'en sorolla es sa seva casa i s'he troba a madrid marga mora 6B

    ResponderEliminar